Snu telefonen din.
a a
For å endre tekstsstørrelse, hold Ctrl-tasten (Windows/Linux) eller Cmd-tasten (Mac) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

For å endre tekstsstørrelsen tilbake til original størrelse, hold Ctrl- eller Cmd-tasten nede og trykk på 0.

Latterlig vurdering av NAVs rådgivende lege
I dag, mars 2018, kom brevet fra NAV

En dame fikk en skade på jobb i 2012. Hun ble undersøkt av sin mann som er lege. De håpet at smerten ville gå over og på grunn av flere forhold så kontaktet hun ikke sin fastlege før det hadde gått 2 måneder.


Kjempetabbe! NAV tilbakeviser skaden som yrkesskade, fordi hun ikke oppsøkte fastlegen umidelbart. Hun kjemper en kamp mot det offentlige og forsikringsselskapene i årevis uten å komme noen vei.


NAV sin rådgivende lege kommer opp med en teori om at hennes plager skyldes et syndrom, og at det er begrunnelsen for hennes vedvarende betennelse. Det legges frem røntgenbildebevis om det motsatte – NAV holder på sitt.


Brevet fra NAV kom i dag og hun har omsider fått godkjent yrkesskaden fra 2012. Nå starter kampen om en rettferdig erstatning for tapet hun har lidt.


Hadde denne damen vært gift med noen andre enn en lege så hadde hun garantert gitt opp for lenge siden forteller advokat Benberg som har bistått så langt. Han forteller videre at hun med godkjenning av yrkessykdom likestilt med yrkesskade vil få uførepensjon med yrkesskadefordel. Denne utgjør rundt 9 % mer enn ordinær pensjon. I tillegg vil uførepensjon med høyere yrkesskadefordel også innebære at hun får høyere alderspensjon. Videre vil økt samlet medisinske invaliditet kunne gi rett til mènerstatning. Benberg vil fortsette å bistå damen slik at hun får det hun har krav på.

Yrkesskade


Hjelp ved skade

 

Vant over NAV