top of page

Studenter

Studentlivet er en spennende tid fylt med utfordringer, men noen ganger kan juridiske spørsmål og problemer dukke opp. Vårt mål er å gjøre det lettere for deg som student å få hjelp og råd når du trenger det, uavhengig av hvor du studerer eller hvor tykk lommeboken din er.


Gjennom vår tjenesteportal kan du enkelt kontakte oss for å få generelle råd eller mer aktiv hjelp. Vi ønsker å senke terskelen for å ta kontakt med advokat og gi deg den bistanden du trenger for å løse dine juridiske problemer.


Vi har siden oppstarten av tjenesteportalen bistått flere hundre studenter i saker mot sine lærested, om formelle feil på eksamen, fusk på eksamen, bortvisning fra skolen, og utestengelse på grunn av manglende skikkethet til studier.


Vårt mål er å være både advokat og støttefunksjon for studenter som står alene i alvorlige tvister mot sine læresteder. Dersom du er student og har havnet i en sak mot ditt lærested så er vi her for å hjelpe deg. Ta kontakt for bistand.

Fagområder under studenter

Advokatfirmaet Nidaros DA lanserte i 2018 vår tjenesteportal studentadvokaten.no – hvor formålet er at studenter skal ha et lavterskel-tilbud for advokatbistand i sine daglige problemstillinger.

Vi hjelper deg

Bilde av Snorre Kristiansen

Snorre Kristiansen

Partner | Advokat

Bilde av Andreas Bach Thorgaard

Andreas Bach Thorgaard

Partner | Advokat

Bilde av Miriam Crane

Miriam Crane

Senioradvokat

Ta kontakt med oss i dag for en gratis og uforpliktende gjennomgang av saken din.

Add a Title

Intro

Add a Title

Intro

Add a Title

Intro

bottom of page