Snu telefonen din.

Advokatfirma i Trondheim: Våre fagområder

Vi i Advokatfirmaet Nidaros står klare til å hjelpe deg som søker spesiell ekspertise innen skadeerstatning og eiendom. Vårt advokatfirma har opparbeidet flere tiår med erfaring innen rettsområder som erstatningsrett og eiendomsrett. Vi kan også bistå på flere nærliggende områder, blant annet arbeidsrett, arv og familierett samt avtalerett. Ta kontakt med oss for en uforpliktende vurdering av din sak.


Hvordan kan vi hjelpe deg?

Klikk deg inn på hvert enkelt fagområde for å lese mer om hvilke saker vårt advokatfirma i Trondheim arbeider med. Du kan også lese mer om hver enkelt av våre advokater og deres ekspertise. Du kan også ta kontakt med resepsjonen vår for å få råd om hvem du bør snakke med. Vi har valgt å spesialisere oss på hvert av våre rettsområder, så våre klienter skal få den ypperste advokatbistanden og vinne frem med sin sak. Her kan du se noen av våre resultater på vegne av våre klienter. Kan ikke våre advokater hjelpe i din sak, så kan vi alltid anbefale noen vi stoler på. 

Medlemsfordeler for Bondelaget og Allskog Advokatfirmaet

Nidaros har faste samarbeidsavtaler med Bondelaget og Allskog. Er du medlem, får du en gratis førstegangskonsultasjon. Vi har også rabatterte priser for videre juridisk hjelp for medlemmer av Bondelaget. Spør oss gjerne om dette.