top of page

Avtale og kontrakt

Ved kontraktsinngåelse er det avgjørende å sikre partenes interesser, for eksempel ved å ha klare oppsigelsesklausuler og eller ved å definere sanksjoner ved eventuelle avtalebrudd. Vår advokatbistand sikrer dine rettigheter og interesser gjennom tett samarbeid for å sikre gyldighet og kvalitetssikring.


Vi håndterer de fleste typer avtaler, herunder inkludert kjøps-, leie-, arbeids- og tjenesteavtaler. Vi tilbyr også rådgivning og opprettelse av fremtidsfullmakt for å sikre dine interesser i tilfelle helsetap. Videre anbefales det å opprette samboeravtaler eller ektepakt for å sikre rettighetene dine ved eventuelle samlivsbrudd, og testament for å regulere arv.


Ønsker du bistand med en avtale/kontrakt eller tolkning av denne? Ta kontakt med en av våre advokater eller send oss en melding via kontaktskjema.

Fagområder under avtale og kontrakt

Hos Advokatfirmaet Nidaros tilbyr vi erfaren juridisk bistand ved opprettelse, inngåelse, eller tolking av de fleste avtaler, kontrakter eller disposisjoner. Vi bistår også med rådgivning og tvisteløsning ved avtalebrudd.

Vi hjelper deg

Bilde av Hasse Benberg

Hasse Benberg (MBA)

Partner | Advokat

Bilde av Sigve Seime Stokka

Sigve Seime Stokka

Partner | Advokat

Bilde av Snorre Kristiansen

Snorre Kristiansen

Partner | Advokat

Bilde av Andreas Bach Thorgaard

Andreas Bach Thorgaard

Partner | Advokat

Bilde av Steffen Hopstad Solberg

Steffen Hopstad Solberg

Senioradvokat

Bilde av Miriam Crane

Miriam Crane

Senioradvokat

Ta kontakt med oss i dag for en gratis og uforpliktende gjennomgang av saken din.

Add a Title

Intro

Add a Title

Intro

Add a Title

Intro

bottom of page