top of page
Nidaros-Bryggene-Topp.jpg

Om oss

Våre fagområder

Velkommen til oss i Advokatfirmaet Nidaros DA, hvor våre erfarne advokater er klare til å bistå deg innen ulike rettsområder. Vi er spesialisert innen erstatningsrett og eiendomsrett, men har også omfattende erfaring innen andre rettsområder. Vi har kontorer i både Trondheim og Orkanger, men vi er tilgjengelige for å hjelpe deg uansett hvor du befinner deg.

  • Erstatning: Vi tar oss av saker som omhandler bilulykker, ulykker, yrkesskader/-sykdom, pasientskader, FN-veteraner, tapt barndom, mobbing/manglende oppfølging i skolen, og mer.

  • Eiendom: Vår ekspertise dekker ekspropriasjon, odelsrett, tingsrett, jordskifte, eiendomsrettigheter, bolig, sameier og mer.

  • Andre rettsområder: Vi tilbyr også juridisk hjelp innen odel og landbruk, avtale og kontrakt, arbeidsforhold, forsikring, arv og familie, trygd og stønad, kjøp og salg, og studentrett.

 

Våre advokater er spesialisert innen disse rettsområdene og har lang erfaring med å håndtere saker innenfor sine fagfelt. Vi mener at det er avgjørende å holde oss oppdatert på alle endringer innenfor våre spesialfelt for å sikre best mulig bistand og rådgivning for våre klienter.

Vår tilnærming

Vi tror på å gi deg den beste juridiske hjelpen ved å holde oss fokusert på våre spesialiserte områder. Dette betyr at vi noen ganger må henvise deg til andre advokater dersom din sak faller utenfor vårt ekspertiseområde. Men ikke bekymre deg – vi vil veilede deg gjennom hele prosessen og hjelpe deg med å finne rett advokat og riktig fremgangsmåte for din sak.

Vår erfaring

Med årlige erstatnings- og forsikringsutbetalinger på rundt 150 millioner kroner som følge av vårt arbeid innen personskadeerstatning, regner vi oss som et av de største advokatkontorene innen erstatning nord for Sinsenkrysset.

Innen eiendom har vi solid kompetanse på store og komplekse saker, inkludert ekspropriasjon i forbindelse med veiutbygging, vindmølleparker, kraftlinjeutbygging og mer. Vi har også et nært samarbeid med Bondelaget og Allskog og håndterer mange saker relatert til gårds- og skogbruk.

Kontakt oss

Trenger du juridisk rådgivning? Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale, så hjelper vi deg med å finne rett advokat og fremgangsmåte for din sak!

Å ta kontakt med oss er enkelt, uforpliktende og helt gratis. Vårt team står klare til å lytte til din sak og veilede deg videre. Uansett om du trenger rådgivning, juridisk bistand eller bare noen å sparre med, er vi her for å hjelpe deg på veien.

bottom of page