top of page

Forsikring

Forsikringsselskap er profesjonelle aktører som aller helst betaler ut så lite som mulig til forsikringstakeren så lenge de har mulighet til det. Det kan være tøft å stå i krav om dokumentasjon og ulike regel- og avtalesett.


Det er ikke uvanlig at et forsikringsselskap gir et avslag eller tilbyr en for lav utbetaling. Derfor er det viktig at forsikringstakeren kan få bistand fra en advokat som har erfaring med å håndtere saker mot forsikringsselskap, og innehar den nødvendige kompetanse på det konkrete forsikringsområdet.


Ta kontakt med en av våre advokater direkte, eller gjennom vårt kontaktskjema dersom du har spørsmål knyttet til forsikring.

Fagområder under forsikring

For privatpersoner er det ofte vanskelig å orientere seg i de ulike forsikringer en kan være dekket under, eller å tolke flere sider med forsikringsvilkår. Videre kan det oppleves tungt å møte forsikringsselskapet i tvister knyttet til dekning, uavhengig av om det gjelder forsikringer knyttet til eiendom, helse, uførhet, ulykker eller reise. Våre advokater har lang erfaring i forsikringsrettslige spørsmål.

Vi hjelper deg

Bilde av Hasse Benberg

Hasse Benberg (MBA)

Partner | Advokat

Bilde av Torgeir Haslestad

Torgeir Haslestad

Partner | Advokat

Bilde av Robin Brauti

Robin Brauti

Partner | Advokat

Bilde av Snorre Kristiansen

Snorre Kristiansen

Partner | Advokat

Bilde av Andreas Bach Thorgaard

Andreas Bach Thorgaard

Partner | Advokat

Bilde av Miriam Crane

Miriam Crane

Senioradvokat

Ta kontakt med oss i dag for en gratis og uforpliktende gjennomgang av saken din.

Add a Title

Intro

Add a Title

Intro

Add a Title

Intro

bottom of page