Snu telefonen din.
a a
For å endre tekstsstørrelse, hold Ctrl-tasten (Windows/Linux) eller Cmd-tasten (Mac) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

For å endre tekstsstørrelsen tilbake til original størrelse, hold Ctrl- eller Cmd-tasten nede og trykk på 0.

En 19 åring ble utsatt for en trafikkulykke sommeren 2011. Bilen sto stille i kø på grunn av asfaltarbeider og ble påkjørt av et vogntog som kjørte i 70-80 km/t. Sammenstøtet var så kraftig at 19 åringens bil ble dyttet inn i bilen foran og deretter kastet rundt 2 ganger før den endte på taket ute på en åker. 19 åringen fikk skader i nakke og rygg.

Forsikringsselskapet tilhørende vogntoget tok på seg ansvaret for erstatningen og kom med et tilbud på kr 30.000,- som et fullt og endelig oppgjør av alle poster i saken. 19 åringen fikk utlevert et skriftlig akseptbrev som skulle undertegnes. Heldigvis avslo 19 åringen tilbudet. 

19 åringen fikk hjelp av advokat, men lite skjedde da advokaten ikke hadde erfaring med personskadeerstatning. Advokat Brauti overtok saken i 2015 og fikk saken belyst på nytt. Saken endte med forlik og en total erstatning tett opptil 2,4 millioner kroner.  Ansvarlig forsikringsselskap betalte ut 2 millioner og fordi foreldrene hadde ulykkesforsikret barnet sitt så fikk han nesten 400.000 kr fra forsikringsselskap nummer to.

Vær klar over at valg av advokat kan ha stor betydning for din sak. Velg en advokat med erfaring når du trenger hjelp, og aksepter aldri tilbudet fra forsikringsselskapet uten å ha forhørt deg med noen i forkant.

Les mer om ulykke og erstating

Tilbudt

30 tusen

Erstatning

2,4 mill