Snu telefonen din.
a a
For å endre tekstsstørrelse, hold Ctrl-tasten (Windows/Linux) eller Cmd-tasten (Mac) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

For å endre tekstsstørrelsen tilbake til original størrelse, hold Ctrl- eller Cmd-tasten nede og trykk på 0.

Vi fornyer oss
Vi effektiviserer og forenkler vår håndtering av dokumenter. Advokatfirmaet Nidaros DA har inngått samarbeid med Jussystemer og vi jobber i disse dager med installering av nytt system, Advocate Desktop.

Vi har fått tilgang til kryptert e-post via avtalen med Jussystemer. Å ha muligheten til å sende sikker e-post vil hjelpe oss med våre etterspørsler. Vi utøver et yrke som medfører taushetsplikt og vi behandler personopplysninger. Både taushetsplikten og Personopplysningsforskriften § 2 – 11 krever at vi krypterer e-post hvis vi benytter e-post i kommunikasjon med klienter.

Jussystemer jobber også med å integrere elektronisk signatur i systemet. Denne kan brukes til å signere dokumenter og avtaler ved hjelp av BankID og er en personlig elektronisk legitimasjon for sikker identifisering på nett. Når denne funksjonen er klar vil vi se om vi kan gjøre bruk av den ved signering av oppdragsbekreftelser, fullmakter og liknende.

Vi fikk nye hjemmesider i 2015. Disse brukes flittig og vi jobber kontinuerlig med oppdatering og nytt stoff. Vi vil gjerne at du liker oss på Facebook.