Snu telefonen din.
a a
For å endre tekstsstørrelse, hold Ctrl-tasten (Windows/Linux) eller Cmd-tasten (Mac) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

For å endre tekstsstørrelsen tilbake til original størrelse, hold Ctrl- eller Cmd-tasten nede og trykk på 0.

Kronisk eksem siden 2009
Ikke alle ønsker å fortsette i årevis for så å gå til sak mot forsikringsselskapet

En dame hadde utviklet kronisk og kraftig eksem på hendene. Hun fikk godkjent eksem plagene som yrkessykdom av NAV i 2014. Forsikringsselskapet ga henne et tilbud om 25 % grunnerstatning.

Advokaten forhandlet på hennes vegne og oppnådde 50 % grunnerstatning. Forsikringsselskapet dobblet tilbudet sitt. Hun var godt fornøyd med resultatet og veldig glad for å slippe en rettsak.

Mange saker blir løst i minnelighet og det vil være til din fordel å ha en dyktig erfaren advokat som forhandler på dine vegne mot forsikringsselskapet. Våre advokater kjenner lovverket og kan hjelpe deg å oppnå det du har krav på.

Les mer om Yrkesskade

Haler ut tiden i håp om at du gir opp eller dør!

 

Det vil alltid være en vurderingssak om du ønsker å bruke enda flere år på en sak, eller om du er villig til å forhandle deg frem til en avtale med forsikringsselskapet Belastningen ved å gjennomgå en rettsak må vurderes opp mot en eventuell gevinst.