Snu telefonen din.
a a
For å endre tekstsstørrelse, hold Ctrl-tasten (Windows/Linux) eller Cmd-tasten (Mac) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

For å endre tekstsstørrelsen tilbake til original størrelse, hold Ctrl- eller Cmd-tasten nede og trykk på 0.

Krangel om hunden
Bikkjeslagsmål mellom mennesker er aldri gøy! Hun ble så glad i hunden at eieren ikke fikk den tilbake.

Vår klient tok kontakt fordi han trengte hjelp til å få tilbake hunden sin. Han hadde inngått en avtale om pass av hunden mens han fant en ny leilighet tilrettelagt for hund. Fôrverten ble så glad i hunden at hun ville beholde den og da vår klient hadde funnet ny bolig så fikk han ikke hunden tilbake.

Advokaten hjalp til med å ta ut forliksklage og saken kom opp i Forliksrådet. Motparten mente at den underskrevne fôrvertavtalen var bindende og hun var i tillegg villig til å kjøpe hunden.

De forsøkte mekling men ble ikke enige og saken ble tatt opp til doms av Forliksrådets leder. Etter å ha hørt partene og vurdert bevisene kom de frem til at fôrvertavtalen var feil benyttet fordi det aldri var eiers mening å kvitte seg med hunden. På denne bakgrunn ble motparten dømt til å tilbakelevere hunden til sin rettmessige eier. Motparten ble også dømt til å betale saksomkostninger og rettsgebyr.