Snu telefonen din.
a a
For å endre tekstsstørrelse, hold Ctrl-tasten (Windows/Linux) eller Cmd-tasten (Mac) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

For å endre tekstsstørrelsen tilbake til original størrelse, hold Ctrl- eller Cmd-tasten nede og trykk på 0.

JA!!! brøles det, fra etasjen over
Vi grusa kommunen i lagmannsretten!!!

Stor glede over vunnet sak. Kommunen er erstatningsansvarlig etter manglende inngrep etter barnevernslovgivningen. Kommunen ble saksøkt for ikke å ha tatt barnet fra mor selv om de var klar over omsorgssvikt. Barnevernet hadde fattet vedtak på omplassering av barnet, men omgjorde vedtaket da mor klaget. Resultatet ble ødeleggende for barnet. Barnet, som i dag er voksen, har blitt varig invalidisert på grunn av omsorgssvikten i barndommen og har krav på erstatning for sine varige medisinske skader og funksjonstap.

 

Advokat Bjørn Morten Brauti har hatt flere liknende saker, men i dette tilfellet ble seieren delt med hele kontoret i et høyt og rungende JA. Alle på jobb fikk med seg at hans klient endelig skal få oppreisning og en erstatning som det skal forhandles om til beste for klienten. Akkurat nå gleder vi oss alle på klientens vegne.

Vi vil gjerne, nok en gang, fortelle deg at det er viktig at du velger rett advokat. En erfaren advokat som har jobbet i mange år med personskadesaker vil gi deg den hjelp du trenger.

 

Tilbud 700.000 fikk 2.450.000

 

Dine forsikringer dekker det meste om du trenger advokat