Snu telefonen din.
a a
For å endre tekstsstørrelse, hold Ctrl-tasten (Windows/Linux) eller Cmd-tasten (Mac) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

For å endre tekstsstørrelsen tilbake til original størrelse, hold Ctrl- eller Cmd-tasten nede og trykk på 0.

Advokater er en egen rase

Å jobbe sammen med advokater kan til tider være utfordrende.

Advokater finnes i ulike former, høye, tynne, smale små, tette, koselige, rotete og snille. På vårt kontor har vi en lang tynn og en lang litt kraftigere, to ikke så lange men godt trente, en ikke så lang uten hår og tre med hår. To har skjegg, de andre har ikke skjegg de dagene de skal i retten.

Ingen av dem er høylytte, men noen av dem har veldig mye å si. Et par av «våre advokater», ja, du leste riktig, vi kaller dem «våre advokater» er fryktelig rotete. Det er vanskelig å finne ut av andres rot når en skal hjelpe. Noen av dem kommer senere på jobb og noen kommer veldig tidlig hvis dagen skal brukes i retten. Flere går aldri hjem og det lyser på kontorene i helgene.

Felles for dem alle er at de har mye å gjøre. Mye å gjøre, men alltid tid til klienter. Vi får stadig klienter på besøk og noen blir tilbudt kaffe og andre må spørre selv. Har ikke helt forstått forskjellen, men jeg tror at en av advokatene er så opptatt at han glemmer å tilby kaffe. Snille er de alle mann og de viser stor omsorg for alle de kommer i kontakt med.

Hyggelige er de også, når du først blir kjent med dem. Jeg kan trygt anbefale alle «våre advokater» hvis du trenger hjelp til noe.

Les på vår hjemmeside om hver enkelt advokat og hvilke fagområder de jobber med.