Snu telefonen din.
a a
For å endre tekstsstørrelse, hold Ctrl-tasten (Windows/Linux) eller Cmd-tasten (Mac) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

For å endre tekstsstørrelsen tilbake til original størrelse, hold Ctrl- eller Cmd-tasten nede og trykk på 0.

Varebilen havnet utfor veien og rullet ned en skråning. Bilen rullet rundt to ganger og landet på hjulene. Rett etter ulykken følte han ingen smerter eller ubehag, men da han gikk tilbake på jobb etter to dager ble han stiv i skuldre og nakke. Han oppsøkte fastlegen og fikk smertestillende og betennelsesdempende legemidler.

Han fortsatte å jobbe i håp om at smertene skulle gå over. I 6 år fortsatte han med sykemeldinger, NAV kontakt, arbeidstrening, forsøk på å få hjelp av forsikringsselskapet med mer. I juni 2010 tok han kontakt med Advokatfirmaet Nidaros for å få bistand og hjelp.  I mars 2014 fikk han innvilget 100 % uførepensjon fra NAV.

I samarbeid med forsikringsselskapet ble det utarbeidet medisinsk spesialisterklæring og han fikk tilbud om 480 000 kr i erstatning. Deretter forlangte forsikringsselskapet en faktisk utredning ved bruk av etterforsker. Etter etterforskerens utredning trakk forsikringsselskapet tilbudet tilbake. Etter flere runder med forsikringsselskapet ble det i november 2015 tatt ut stevning til Sør-Trøndelag tingrett.

I går, 1. mars 2016 - 8 år etter ulykken, møttes partene til rettsmekling. Vår klient får dekket sine kostnader til juridisk bistand og har i meklingen oppnådd en erstatning på 1,1 million. Advokat Benberg forteller at klienten er godt fornøyd med erstatningen, men ikke med tiden han har brukt for å kjempe mot forsikringsselskapet.

Er du i en situasjon hvor du kjemper mot ditt forsikringsselskap for å få det du har krav på og føler at du ikke kommer noen vei. Ta kontakt, vi har advokater med lang erfaring i denne type saker og vi hjelper deg gjerne.

 

Tilbudt

480 tusen

Erstatning

1,1 mill