Snu telefonen din.
a a
For å endre tekstsstørrelse, hold Ctrl-tasten (Windows/Linux) eller Cmd-tasten (Mac) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

For å endre tekstsstørrelsen tilbake til original størrelse, hold Ctrl- eller Cmd-tasten nede og trykk på 0.

Ulykken
Mannen jobbet som elektriker og skulle løse kabler fra en stolpe. Han sto øverst i stolpen i stolpesko og var sikret med sikkerhetsbelte. I det kablene ble løsnet fra knakk stolpen og veltet. Han falt sammen med stolpen fra 8-9 meters høyde. Han landet på en frosset grusveg som ikke var snødekt og brakk to ribbein, hans høyre lunge ble forslått, han fikk smerter i venstre kne og muskelsmerter i nakken.

Hjelp av advokat
Etter at mannen tok kontakt med advokat ble det utarbeidet to spesialisterklæringer. Disse fastslår at han lider av post traumatisk stresslidelse (PSTD) som følge av fallet. I tillegg fastslås det at han har blitt så kraftig forslått at det har gitt ham kroniske smerter. Advokaten hjalp til med å dokumentere fremtidige tapte inntekter og ekstra kostnader på grunn av skadene han ble påført.

Utfallet
Senskadene som har oppstått har gjort at mannen ikke mestrer å jobbe. Han har blitt innvilget uføretrygd via NAV. Med en økning i erstatningen fra kr 500.000,- til litt over 2 millioner er mannen glad han tok vennens råd til følge.

Ta kontakt
Vi oppfordrer de som er i dialog med sitt forsikringsselskap til å ta kontakt. Dersom prosessen har kommet for langt og du har akseptert tilbudet så er det vanskelig å få det omgjort. Kontakt oss før du aksepterer og vi tilbyr gratis gjennomgang av saken din.

Tilbudt

500 tusen

Erstatning

2.1 mill