Snu telefonen din.
a a
For å endre tekstsstørrelse, hold Ctrl-tasten (Windows/Linux) eller Cmd-tasten (Mac) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

For å endre tekstsstørrelsen tilbake til original størrelse, hold Ctrl- eller Cmd-tasten nede og trykk på 0.

Slapp å betale kravet på 400 000
Terskelen for å be om juridisk bistand kan ofte være for høy. Vi oppfordrer deg til heller å spørre en gang for mye, enn å la det være!

Hun hadde glemt å slå av kokeplaten og forsikringsselskapet sendte regning for å få dekket utbetalt erstatning. Hun tok kontakt for å få hjelp til å klage på regresskravet. Advokat Haslestad klaget og forsikringsselskapet frafalt kravet og saken ble avsluttet.

Damen angret ikke på beslutningen om å kontakte advokat. Brevet hun mottok fra forsikringsselskapet var ikke hyggelig lesing. Det er en påkjenning å åpne et brev som forteller at hun i avhør hos politiet hadde erkjent straffeskyld. Hun hadde unnlatt å vise aktsomhet ved gjennomføring av aktivitet som kan føre til brann, sto det. I tillegg får hun beskjed om å innbetale nesten 400 tusen i løpet av 3 uker. De hadde glemt å ta med at hun hadde fortalt at hun trodde hun hadde slått av kokeplaten.

Advokat Haslestad bistår gjerne dersom du trenger hjelp.

 

Advokat Torgeir Haslestad

Seier i saken og blomster til advokaten

Tilbudt 30 tusen fikk 2,4 mill