Snu telefonen din.
a a
For å endre tekstsstørrelse, hold Ctrl-tasten (Windows/Linux) eller Cmd-tasten (Mac) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

For å endre tekstsstørrelsen tilbake til original størrelse, hold Ctrl- eller Cmd-tasten nede og trykk på 0.

Nå smeller det!
En mann kom inn på kontoret vårt for noen dager siden. Han fortalte at han hadde vært i en front mot front kollisjon med bil. Hans kone hadde fått hørselsskade som følge av kollisjonen.

De frontkolliderte med en annen bil. Han var den som kjørte og han ropte; «nå smeller det» rett før krasjet. I treffsekundet hadde han munnen åpen og han merket ikke trykket som oppsto i bilen. Hans kone derimot, som ikke hadde munnen åpen, opplevde trykket på en helt annen måte. Hennes utfall av kollisjonen ble en kraftig hørselsskade.

I kollisjonsøyeblikket ble begge kollisjonsputene utløst, disse kan også ha vært avgjørende for hørselsskaden. Les Britisk studie: Hørselsskadd av kollisjonsputer

Trafikkskadde har krav på erstatning for merkostnader som følge av skade. I dette tilfellet kan muligens høreapparat være til hjelp, i så tilfelle skal forsikringsselskapet dekke kostnaden. Transport til og fra lege, sykehus, fysioterapeut, apotek med mer skal også dekkes av forsikringsselskapet. Ta kontakt dersom du er usikker på hva du har krav på. Vi har lang erfaring i denne type saker.