Snu telefonen din.
a a
For å endre tekstsstørrelse, hold Ctrl-tasten (Windows/Linux) eller Cmd-tasten (Mac) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

For å endre tekstsstørrelsen tilbake til original størrelse, hold Ctrl- eller Cmd-tasten nede og trykk på 0.

Mat eller tak over hodet
Les historien om bonden som fikk forbud om å kjøre traktor til jordet sitt

Kjære advokat jeg trenger hjelp. Jeg har et jorde hvor jeg dyrker mat. Nå har det seg slik at jordet mitt er i ferd med å bli omringet av nye bygg og jeg har fått beskjed om at jeg ikke kan kjøre gjennom området. Nye hus har poppet opp rundt jordet mitt og kommunen har gitt beskjed om at området er omregulert til boliger. De sier jeg ikke har tillatelse til å kjøre gjennom for å komme frem til jordet.

Min fortvilelse er stor da det ikke finnes annen adkomst enn via boligfeltet. Hva skal jeg gjøre hvis jeg ikke får kjørt igjennom med traktoren min og mine landbruksredskaper? Skal vi ikke dyrke mat lengre? Er husene viktigere enn maten? Jeg skjønner at folk må ha tak over hodet, men de trenger jammen mat også!  Kan du hjelpe meg?

Selvfølgelig skal du få hjelp. Mat er viktig, uten mat trenger vi ikke hus!

Advokaten tok ut krav om rettsutgreiing til Sør-Trøndelag jordskifterett. Saken ble gjennomført og vår klient fikk fult medhold i sin påstand om rett til adkomst og vant saken.

 

Les om Huskjøp og inngåelse av samboerskap

Gla sak