Snu telefonen din.
a a
For å endre tekstsstørrelse, hold Ctrl-tasten (Windows/Linux) eller Cmd-tasten (Mac) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

For å endre tekstsstørrelsen tilbake til original størrelse, hold Ctrl- eller Cmd-tasten nede og trykk på 0.

Ikke trodd av forsikringsselskapet
Har du blitt utsatt for yrkesskade hvor livet har blitt snudd opp ned, da er det ekstra tungt å kjempe mot forsikringsselskapet for å få det du har krav på.

Vår klient, en mann på 59 år, falt i forbindelse med jobb i 2006 og fikk en skade i venstre skulder, blant annet en avrevet sene. Både vår klient og forsikringsselskapet ble den gang enige om at skaden var en yrkesskade.

I ettertid har vår klient slitt med skaden og fått skjevbelastning av kroppen som gjorde smertene i skulderen og nakken gradvis sterkere. Han mente derfor at yrkesskaden var årsaken til plagene. Forsikringsselskapet avviste blankt dette og mente at han hadde plagene fra før og at skaden ikke var årsak til at han i 2010 ble erklært ufør.

Det ble fremmet sak for Sør-Trøndelag tingrett hvor vår klient fikk medhold og konklusjonen fra retten ble at forsikringsselskapet må erstatte hele hans tap samt hans saksomkostninger.

I denne type saker vil juridisk bistand være til stor hjelp. Å gå i mot et forsikringsselskap med en erfaren advokat på din side vil være til stor hjelp. Ta kontakt på et tidlig tidspunkt om du har en liknende sak. Ikke inngå avtale med forsikringsselskapet før vi har sett på saken. Vi vil alltid være behjelpelig!

Les mer om yrkesskade