Snu telefonen din.
a a
For å endre tekstsstørrelse, hold Ctrl-tasten (Windows/Linux) eller Cmd-tasten (Mac) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

For å endre tekstsstørrelsen tilbake til original størrelse, hold Ctrl- eller Cmd-tasten nede og trykk på 0.

Haler ut tiden i håp om at du gir opp eller dør!
Anket til lagmannsretten og fikk erstatning

Advokat Benberg har vunnet nok en sak og vår klient har fått erstatning fra forsikringsselskapet.

Saken har pågått i nesten 10 år. Det var i november 2006 han skadet seg på jobb. Han kjempet kampen og fikk skaden godkjent som yrkesskade hos NAV i 2011. NAV tilbakedaterte uføretidspunktet til 1. mars 2009.

Skaden ble meldt forsikringsselskapet og saken har vært opp i tingretten og deretter i lagmannsretten. Klienten har fått medhold i begge instanser, oppnådd erstatning og fått dekket sine saksomkostninger.

Advokat Benberg ble kontaktet i september 2010. Han har hjulpet med korrespondanse til forsikringsselskapene, NAV og NAV klage, Finansklagenemda, Forliksklage, stevning til tingretten og lagmannsretten samt alle tilhørende rettsdokumenter. Advokaten har jobbet med saken i 6 år hvorav mesteparten av tiden skyldes at forsikringsselskapet haler ut tiden.

Advokat Benberg sier han stadig tenker tanken at forsikringsselskapene håper klienten gir opp eller dør under saksbehandlingen.

 

Til alle der ute som kjemper mot forsikringsselskap, det lønner seg å ta kampen. Vit at du ikke er alene, men en av mange. En god erfaren advokat kan hjelpe deg slik at du får støtte og forståelse når forsikringsselskapet haler ut tiden.